Perhehotelli Tampereella kaikenikäisille!

Perhehotelli Tampereella kaikenikäisille!

Tampereen tyylikkäin perhehotelli tarjoaa sopivat tilat, palvelut ja menovinkit kaikenkokoisille ja -ikäisille ruokakunnille.

Dream Hostel & Hotel Tampere on nuorten vanhempien pyörittämä perhehotelli, joten ymmärrämme matkustavien kotitalouksien haasteet erityisen hyvin omakohtaisten kokemusten kautta. Hotellihuoneiden kapasiteettia voidaan kasvattaa lisäpatjalla, ja tätä suuremmat perheet voivat varata itselleen erikokoisia hostellihuoneita yksityiseen käyttöön.

Tampereen keskustassa ihanteellisten liikenneyhteyksien äärellä sijaitsevan perhehotellimme palvelu- ja varustevalikoimasta löytyvät esimerkiksi potat ja syöttötuolit, pyykinpesu- ja silitysmahdollisuus, yhteiskeittiöt omien ruokien valmistukseen ja säilytykseen, voimisteluvälineet sekä oleskelutilojen monipuolinen kirja-, lehti- ja lautapelivalikoima.

Mutta mikä on tärkein ero tavallisen hotellin ja perhehotellin välillä? Tietenkin henkilökunta! Tampereen ja täten koko maailman paras hotellihenkilöstö on tietoinen matkustavien perheiden haasteista, ja suhtautuu rennon avuliaalla asenteella kohtaamiinne haasteisiin.

Varaa tästä